”Oni koji u vanjskom svijetu tragaju za mrvicama zadovoljstva ili ispunjenja tamo traže potvrdu, sigurnost ili ljubav, a u sebi nose blago koje ne samo da obuhvaća sve te stvari, nego je beskrajno veće od svega što im svijet može pružiti."
~Eckhart Tolle


Transformacija je osobna promjena iz osobe koja je često u stresu, nesigurnosti, strahu i zbunjenosti, u osobu koja je prepoznala ljepotu svog bića, i moć svoje kreativne prirode, te stvara sebe i svoj život svjesno i s užitkom.

Razumijevanje Tri principa - principa Uma, Svijesti i Misli, može vam u tome pomoći.

„Kada počneš shvaćati što ti jesi bez da to pokušavaš promijeniti, tada se ono što ti jesi transformira." ~ Krishnamurti


monarh leptir

 

Vrlo je lako upasti u zamku iluzije da ćemo biti sretniji kada se nešto promjeni, npr. kada budemo imali više vremena, više novca, bolje zdravlje, osobu koja nas voli ili se dovoljno duhovno razvijemo. Ova varka uma rezultat je vjerovanja da se život događa "izvana prema unutra", drugim riječima, kada nešto budem imao ili činio, onda ću nešto biti (sretan, zadovoljan i sl.).

S obzirom da se život odvija iznutra prema van, a ne izvana prema unutra, prvo što trebamo učiniti jest biti sretni i zadovoljni iznutra, a potom ćemo dobiti sve ostalo što nam treba u životu. Dobit ćemo unutarnje vodstvo, inspiraciju, energiju, lijepe osjećaje, a isto tako i vanjsku manifestaciju onoga što želimo. Ako vam je teško osjećati se dobro, naučite, potražite način, potražite pomoć, jer to je najvažnija stvar koju ćete ikada naučiti u svom životu. I jedino što trebate.

Jer, tamo gdje leži sreća u vama, tu je Izvor svega. Lijepi osjećaji su pokazatelj da ste da ste "blizu sebe", da ste u dodiru s Izvorom, da ste usklađeni s pozitivnom biti postojanja.

Jedan od važnih elemenata za vraćanje u naše prirodno stanje blagostanja, u našu sreću, jest puštanje onoga što mislimo da znamo, mislimo da trebamo, mislimo da jesmo.

„Kada pustim ono što jesam, postanem ono što bih mogao biti. Kada pustim ono što imam, dobijem ono što trebam.“ ~ Lao Tzu

 

TRI PRINCIPA

KONZULTACIJE

SVJEDOČANSTVA