ŠTO SU REKLI DRUGI?
„U vrijeme kad sam počela slušati Tri principa bila sam opterećena izgledom zbog viška kilograma. Nakon jednog razgovora s Romanom o ovoj temi, gdje su mi se razjasnile neke do tada nesvjesne zablude o hrani, sve je krenulo spontano.

Kilogrami su počeli nestajati, bez teškoća, bez dijete, sami od sebe. Bilo mi je OK ako jedem manje, a isto tako i ako pojedem više. Nestalo je samooptuživanja i nezadovoljstva kojeg je bilo previše.

Nakon naših daljnjih radionica i razgovora o Tri principa jedne noći probudila sam se s uvidom da uopće nije važno kako izgledam, glavno je da sam sretna. I kako sam tu istinu stvarno i osjetila, oslobodila sam se misli o kilogramima. Zaboravila sam na vagu, hrana više nije tako važna, a kilogrami se i dalje smanjuju.

Preporučam svima Tri principa jer život s razumijevanjem ovih principa puno je lakši i jednostavniji.“

Dunja


Više na: Svjedočanstva.

DO IDEALNE TEŽINE KROZ LJUBAV I RAZUMIJEVANJE

Online tečaj - Za ljepše i zdravije tijelo s užitkom

 

Hrana i tijelo, umjesto da budu nešto u čemu opušteno uživamo i prema čemu imamo zahvalni i poštujući odnos, mogu postati nešto čime postanemo opterećeni ili čak opsjednuti. Često razmišljanje o količini ili vrsti hrane, kalorijama, zdravlju, prevelikom ili premalom apetitu, učestalo mjerenje porcija ili vlastite težine, prekritički pogled na svoje tijelo, i slično tome, kreira unutarnju napetost s kojom nije ugodno živjeti.

Ako vam ovaj način funkcioniranja zvuči poznato, ili imate problema s nečim od niže navedenog, ovaj tečaj je za vas.


I sama sam na svojoj koži osjetila takvo stanje u jednoj fazi svog života i borila se s kilogramima sve dok nisam dobila uvid u izvor te opsjednutosti, i dok to nisam otpustila.

bezbrižnost

Jedan od najjednostavnijih i najvažnijih ključeva za rješenje ovog nezadovoljavajućeg stanja jest - DA SE OSJEĆAMO DOBRO. Istinski dobro. Iznutra.

I tu vam je odmah jasno da napetost i briga oko toga što i koliko jedemo, je kontraproduktivna.

Kada se osjećamo dobro, kada nismo napeti, nervozni ili nesigurni, naša potreba za hranom je uravnotežena, a naš metabolizam radi optimalno. I sve to samo od sebe. Već to sâmo po sebi može dovesti do pozitivnih promjena u težini i izgledu, bez ičeg drugog. Također, kada se osjećamo dobro, to nam daje i motivaciju da budemo fizički aktivni, bez da se moramo prisiljavati. Kada se osjećamo dobro, imamo i priliku dobiti uvide u (i otpustiti) uzroke svojih nezdravih tendencija u vezi ishrane ili emotivnih ili bilo kakvih drugih neravnoteža koje su eventualno uzroci zadržavanja težine.

A kako se možemo osjećati istinski dobro? Tu nam može pomoći razumijevanje tzv. Urođenog Zdravlja ili Tri principa (više o ovome niže).

 

Ovaj tečaj i razumijevanje Tri principa mogu vam pomoći da:

 

Tečaj je baziran na pronalaženju svog prirodnog uravnoteženog stanja, tzv Urođenog Zdravlja. To se događa samo od sebe kroz razgovore i dobivanje dubljeg razumijevanja Principa Uma, Svijesti i Misli, koji su tri osnovne univerzalne sile stvaranja. Kroz njih je kreirano svako naše iskustvo, uključujući i naše osjećaje, potrebe i fizički izgled.

bezbrižnost

Što ih dublje razumijemo, osjećamo sve više ljubavi i razumijevanja prema sebi i drugima. To dovodi do lakšeg i ljepšeg življenja, dubljeg osjećanja unutarnjeg zadovoljstva i stabilnosti, kao i raznih spoznaja o sebi i životu. Sve to oslobađa nas raznih stega, strahova, nesigurnosti i slično, koji nas drže vezanima za određene obrasce osjećanja i ponašanja, kao što su i obrasci u vezi hrane i tijela.

Ovo razumijevanje spontano i bez korištenja ikakvih tehnika, jednostavnim razgovorima, dovodi do unutarnjih i vanjskih promjena.

Sa završetkom tečaja njegov pozitivan utjecaj na vas nije završen, već je tek započeo. Vaš odnos prema sebi, svom tijelu, svom zdravlju i svom životu, počinje i nastavlja se mijenjati na bolje. Dubina vaših spoznaja odredit će daljnji tijek napretka. Ovo je puno dublji način rada od običnog fokusa na kilograme i centimetre.

I zato, pridružite nam se ako vam je, uz uravnoteženje težine i dobro zdravlje, važno i da se osjećate dobro - da ste slobodni od restrikcija i stresa; da uživate u sebi, svom tijelu i svom životu; da otkrijete svoju istinsku ljepotu i pravi izvor zadovoljstva i ispunjenja unutar sebe.

NAPOMENA: ovim tečajem ne garantiramo da ćete smršaviti ili se udebljati, već vam dajemo priliku da prepoznate i otpustite unutarnje razloge vaših problema, spoznate unutarnji izvor sreće i samopouzdanja, a što zatim nerijetko dovodi i do uravnoteženja težine, kao i ostalih navedenih pozitivnih promjena.

 

Tečaj je online preko Zoom programa, vrlo jednostavno priključenje.

Trajanje: 7 webinara po 1.5h kroz 9 tjedana (srijedom)

Opcionalno: individualne konzultacije po sniženoj cijeni koje drži moj partner Gašper Orehek preko telefona ili Skypea/Vibera. Primjetili smo da već jedna ili dvije osobne konzultacije čine veliku razliku u sposobnosti slušanja i razumijevanja i općenito puno brži napredak.

Vrijeme održavanja: jednom tjedno u 19h. Prvih pet susreta su s razmakom od jednog tjedna, a zadnja dva s razmakom od dva tjedna.

Datumi: 01.03., 08.03, 15.03, 22.03, 29.03, 12.04, 26.04.2017.

Cijena (tri opcije): 7 rata po 120kn ili 2 rate po 390kn ili 740kn jednokratne uplate.

Cijena dodatnih individualnih konzultacija (opcionalno): 200kn po konzultaciji (uobičajena cijena je 300kn).

Prijave i informacije na mail: romana.dekic@hi.t-com.hr ili mob 091 760 8902.

Dobrodošli!

 

Mršavljenje bez muke kroz razumijevanje Urođenog Zdravlja (Tri principa)

Primjer mršavljenja bez napora uz unutarnje spoznaje.

(Ako ne vidite hrvatski titl, kliknite CC na videu dolje desno.)

Julian je smršavio 50 kg u godinu dana nakon što je, kroz razumijevanje Urođenog Zdravlja (Tri principa - Um, Svijest, Misao), imao duboki uvid u uzrok svog stava prema sebi i hrani i svoje prekomjerne potrebe za njom. Taj uvid omogućio mu je da se osjeća slobodno od potrebe i da bez napora jede ravnomjernije i zdravije i bavi se zdravom fizičkom aktivnoošću. Sada pomaže drugima da kroz ovo razumijevanje dobiju uvide u svoj uzrok problema s hranom ili težinom kako bi bez siljenja i kontrole, na prirodan način doveli svoje tijelo u optimalno stanje.

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?