ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

sreća i transformacija

(Za raspored seminara pogledajte niže.)

Seminari i tečajevi sastoje se od ugodnog druženja i razgovora u opuštenoj atmosferi. Za razliku od ostalih seminara na koje ćete naići, na njima se ne rade nikakve tehnike, metode, vježbe ili meditacije, i po tome su jedinstveni. Na njima ne trebate ništa naučiti ili zapamtiti, niti je neophodno išta posebno raditi.

Razlog ovome je jednostavan. To je zato što unutar sebe već imate sve što vam treba. Dovoljno je to otkriti i nastaviti produbljivati to otkriće. Kada znamo kuda i kako "gledati", kako se okrenuti prema unutra, pronaći ćemo izvor svega unutar sebe.

U tome nam pomaže prepoznavanje načina na koji je sve kreirano unutar nas. Razgovorima o svakodnevnom životu i iskustvima koja imamo te o tome kako su točno ona kreirana kroz Tri principa stvaranja - Um, Svijest i Misao, sve dublje i sve jasnije prepoznajemo taj Izvor kreacije u sebi. Sve više smo u dodiru s tim Izvorom svega što doživljavamo i to nam daje mnoge blagodati.

Tri principa još nazivamo Urođenim Zdravljem, jer ukazuju na naše urođeno i prirodno stanje zdravlja i ravnoteže. Ono je uvijek tu, ispod svih nesigurnih misli i vjerovanja koja smo vremenom nakupili.

Kako smo sve više svjesni svog Urođenog Zdravlja, svoje istinske biti, i sve više "počivamo" tu unutar sebe, tako dobivamo sve više uvida i spoznaja u prirodu života, prirodu svog uma i osjećaja, kao i u to kako kreiramo svoja stanja iz trenutka u trenutak i svoj život općenito. Naučimo slušati unutarnje vodstvo koje nas vodi do ispunjenja naših snova s puno više lakoće, mudrosti i spretnosti.

Dublji uvidi otapaju i negativna vjerovanja, a time odlaze i ograničavajući obrasci ponašanja i otpuštaju se potisnute emocije. Općenito se sve manje poistovjećujemo sa mislima i emocijama i stoga možemo svjesnije i odmjerenije odabrati svoje reakcije, kao i lakše dopustiti emocije da dolaze i odlaze. Paradoksalno tome, vremenom i napretkom osjećamo sve više jer dopuštamo sve veći spektar emocija. Više osjećamo jer se manje bojimo. Osjećamo "čistije", s manje otpora, jer se više otvaramo životu. Lakše se prepuštamo, predajemo odnosima i drugim iskustvima te više uživamo.

Razumijevanje Tri principa ima slične rezultate kao i dugogodišnje prakticiranje meditacije, jer ima isti korijen i smisao.

NAPOMENA: Za što bolje rezultate, preporučuje se doći na više seminara i/ili konzultacija unutar primjerice 6-12 mjeseci. Većini osoba je potrebno više susreta za poticanje dubokih unutarnjih promjena, iako su poboljšanja i pozitivni rezultati uobičajeni i nakon prvog seminara.

Ako imate još pitanja u vezi seminara i tečajeva, slobodno me kontaktirajte.

_______________________________________________________

Djelovanje seminara i konzultacija na polaznike

Neke od promjena koje se polaznicima događaju:

Za više detalja o mogućem djelovanju, pročitajte Dobrobiti i rezultati. Nekoliko svjedočanstava možete naći na: Svjedočanstva.

________________________________________________________


RASPORED SEMINARA:


Zagreb: ciklus seminara subotom od 11 - 14.15h, jednom mjesečno. Sljedeći seminari su: 02.12.2017, 20.01, 10.02, 07.04, 05.05, 09.06.2018, 07.04, 05.05. i 09.06.2018. Više na: VRAĆANJE SEBI.


Otok Pašman: 6-dnevni seminar 20-27.07.2018. Više na: BLISKI ODNOSI


_________________________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Video: Tri principa - primjena i rezultati

Video: Što su Tri principa?

Video: Mashina priča - šizofrenija, bipolarni poremećaj i ovisnost

Video: Merilyn - reumatoidni artritis i Tri principa