„Istina je samo jedna. Kada je nađeš, to ne rješava samo jedan problem, to rješava sve probleme. Jer ona je sama esencija života.
~ Sydney Banks


NOVO ! ! !

Seminar Pašman 21-28.7.2017. - Doticanje bezvremenog, bezgraničnog u nama

Članak - Biti ono što jesi

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

Seminari subotom 11-14.15h u Zagrebu. Datumi i detalji su niže.

 

Imati više vremena

06.05.2017.

 

osjećaji

U današnjem ubrzanom načinu života mnogi se žale na nedostatak vremena. Uobičajen doživljaj je - puno je posla i obaveza, a malo vremena da sve obavimo.

Interesantno je da što smo ubrzaniji, to manje vremena imamo, zar ne? Nije li to čudno? Ne bismo li trebali imati više vremena, ako smo brži?!

To je stoga što vrijeme kao takvo ne postoji, već je ono, u stvari – naš doživljaj. Kreiran je kroz naše misli, naše stanje uma i stanje svijesti. I kao takav, kao nešto što nije fiksno i stvarno, podložan je promjeni. I sami ste doživjeli da vam vrijeme nekad prolazi brzo, nekad sporo – dakle vrijeme nije fiksno.

Kada uvidimo što je u stvari vrijeme i kako kreiramo svoj doživljaj vremena kroz Tri principa kreacije (Um, Misao, Svijest), počinjemo imati puno više vremena u svakodnevnom životu. Stignemo obaviti sve što želimo, s užitkom, bez žurbe i stresa. Puno smo opušteniji i većinu vremena se možemo osjećati kao na godišnjem odmoru, bez obzira kojom aktivnošću se u tom trenutku bavili.

Na seminaru ćemo detaljnije pričati o ovome i, nadam se, pomoći vam u većoj ili manjoj mjeri osloboditi se okova vremena.

Dobrodošli!

 

***************************

Osjećaji kao vodiči ka Sebi

08.04.2017.

 

osjećaji

Kvaliteta osjećaja koje imamo u pojedinom trenutku pokazatelj su kvalitete i istinitosti naših misli koje imamo u tom istom trenutku. Plemeniti osjećaji kao što su ljubav, zahvalnost, spokoj, suosjećajnost, radost i drugi, pokazatelji su da smo u istini, i da smo u Sebi, i svoji, za razliku od toga kada se izgubimo u nesigurnim mislima.

Služeći se osjećajima kao svjetionikom na svom putu, mi brže napredujemo prema višoj razini svijesti, spoznajama i boljoj kvaliteti života. Oni su tu u svakom trenutku da nas usmjeravaju.

Seminari Tri principa (Um, Svijest i Misao), i njihov transformacijski potencijal, velikim dijelom ostvaruje se upravo kada slušamo osjećajem, kao muziku, a ne umom.

Dođite i zaronite dublje u istinska znanja koja su u vama, vođeni svojim osjećajima.

Dobrodošli!

 

*************

Miran um - dublje zadovoljstvo

11.03.2017.

 

miran um

Kako se osjećamo direktno je ovisno od stanja našeg uma. U stvari – naš um stvara naše osjećaje. Um s puno stresnih i nesigurnih misli nemiran je um koji stvara osjećaje nemira, nezadovoljstva, stresa i nesigurnosti.

Kada se misli utišaju, um je miran te tada automatski izranjaju osjećaji koji su naša istinska bît i naše prirodno stanje – radost, zadovoljstvo, nadahnuće, mir i ljubav.. da nabrojimo samo neke.

Razumijevanje Tri principa (Um, Svijest i Misao) pomoći će vam u postizanju mirnijeg uma i kvalitetnijeg života. Ovo razumijevanje nas čini smirenijima, hrabrijima, mudrijima, sposobnijima. Otvara nam srce i um. Proširuje svijest. Pomaže da se pronađemo kada se izgubimo, otpustimo ono što nam ne treba, prepoznamo svoju istinsku snagu, otkrivamo i koristimo svoje potencijale te uživamo više radosti, ljubavi i istinskog zadovoljstva.

Osjećate li da želite više od života, pridružite nam se na ovim kratkim i ugodnim seminarima. Za sada smo pripremili četiri, a vi možete prisustvovati bilo kojemu ili svima. Dobrodošli!

 

**************

Jednostavnost. Dubina. Smisao.

11.02.2017.

kreiranje i ljubav

Razumjeti nešto znači znati istinu. Razumijevanje i istina donose jednostavnost, jasnoću, mir i slobodu od izmišljenih ograničenja i negativnosti u koje inače lako povjerujemo.

Kada se nešto čini teškim i kompliciranim, to ukazuje da nemamo dovoljno razumijevanja, ne vidimo širu sliku, ne vidimo istinu. Istina, i razumijevanje, uvijek su oslobađajući.

Kako bismo bolje razumjeli – sebe, svoje osjećaje, potencijale, misli, stanja i život općenito – pomoći će nam shvaćanje načina na koji je naš život stvaran kroz tri kreativne sile - Um, Svijest i Misao, još zvane Tri principa ili Urođeno Zdravlje.

Odista, ovo razumijevanje pojednostavljuje život i čini ga bogatijim. Nas čini smirenijima, hrabrijima, mudrijima, sposobnijima. Otvara nam srce i um. Proširuje svijest. Pomaže da se pronađemo kada se izgubimo, otpustimo ono što nam ne treba, prepoznamo svoju istinsku snagu, otkrivamo i koristimo svoje potencijale te uživamo više radosti, ljubavi i istinskog zadovoljstva.

Osjećate li da želite više od života, pridružite nam se na ovim kratkim i ugodnim seminarima. Za sada smo pripremili četiri, a vi možete prisustvovati bilo kojemu ili svima. Dobrodošli!

_______________________________________

Vrijeme: subotom 11-14.15h

Datumi:
11.02.2017.
11.03.2017.
08.04.2017.
06.05.2017.

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1, 4.kat

Voditeljica: Romana Đekić.

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.