ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

Trenutno nema seminara u Zagrebu. Ako želite biti obaviješteni o sljedećem seminaru, molim upišite se na listu u kvadratić gore desno.

 

09.06.2018. od 11 -14.15h u Zagrebu

VRAĆANJE SEBI - BEZBRIŽNOST I VJERA

Bezbrižnost je stanje čiste kreacije, igra duše.

dobri prijatelji

Ako mislite kako jedino mala djeca mogu biti bezbrižna, jer nemaju nikakve obaveze, razmislite ponovo. Jer, nisu obaveze tê koji nam oduzimaju bezbrižnost, već unutarnje stanje brige i nedostatak vjere u dublju inteligenciju života koja je u nama i svuda oko nas i koja nam daje sve što nam treba. To vidimo i osjećamo jasno onda kada znamo da je tu i imamo vjeru u nju.

Kada god smo napeti, nedostaje nam vjere. Kada god smo u stresu ili brizi, nedostaje nam vjere. Ovi neugodni osjećaji napetosti i stresa su tu upravo zato da nam kažu da smo izgubili vjeru, da razmišljamo na krivi način, da nas podsjete da se opustimo, da je sve u redu, kako god izvana izgledalo.

Ponekad ne znamo kako se opustiti, kako pustiti brigu, kako imati vjeru.

Upravo tu dolazi u pomoć razumijevanje Tri principa kreacije (Um, Svijest i Misao) kojima kreiramo sva svoja stanja.

Na seminaru ću vam pomoći da uvidite kako točno kroz njih kreirate stres, napetost i nevjeru u svom životu i kako time kočite dublju životnu inteligenciju da vam dadne najviše što može. Pomoći ću vam uvidjeti kako se odvajate od prirodnog toka najuzvišenije kreacije, te kako da se vratite u njega kako biste dobili najviše, i kako biste dali najviše. Jer, upravo to je ono što svi želimo.

 

Detalje o prijavi, cijeni i ostalom možete naći na dnu stranice.

Dobrodošli!

 

******************

SAMOPOŠTOVANJE I POSTAVLJANJE ZDRAVIH GRANICA

Zdravi odnosi odlikuju se poštovanjem, iskrenošću i skladom.

dobri prijatelji

Ako odnos nije takav, ako su konflikti česti, ako nama ili drugoj osobi često nešto smeta, ako nešto trpimo na redovitoj bazi, ako se netko prema nama redovito ponaša na neodgovarajući način, i prelazi granicu naših prava kao individue, kao i ako mi to radimo drugima, to su znakovi da postoji nerazriješen aspekt unutar tog odnosa, i naravno, unutar nas samih.

Na seminaru ćemo istražiti uzrok i rješenje ovakvih stvari, pogledati što su zdrave granice i zdravi odnosi, i kako ih kreirati.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa kreacije (Um, Svijest i Misao), još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i bez obzira jeste li bili na prošlim seminarima.

Cijene i detalji su na dnu stranice.

 

***********************

10.02.2018. od 11-14.15h.

VRAĆANJE UROĐENOM ISTINSKOM ZADOVOLJSTVU


Osjećate li istinsko zadovoljstvo na dnevnoj bazi?

sretno dijete

Znate li što je zadovoljstvo, otkuda dolazi, kako nastaje i zbog čega nestaje?

Čini li vam se da je ovisno o vanjskim stvarima, drugim ljudima, o onome što postižete, o tome kakvi jeste ili kakav vam je život, o vašoj prošlosti, o tome kakav je svijet?

Istražimo zajedno, i pogledajmo kako na prirodan i jednostavan način možete imati više istinskog zadovoljstva, te kako ono pozitivno utječe na vas i svijet oko vas.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i nije bitno jeste li bili na prvom seminaru.

Cijene i detalji su na dnu stranice.

 

******************

20.01.2018. od 11-14.15h.

VRAĆANJE SEBI - SLUŠANJE SEBE


Slušati sebe, čuti i slijediti svoj unutarnji osjećaj i glas mudrosti, znači razliku između sretnog i nesretnog života.

intuicija

Mnogi od nas izgubili su dodir sa svojim pravim, Istinskim glasom mudrosti. Ne znaju što je on, kako ga čuti i osjetiti.

Kada je tako, tada vjerujemo u svakojake misli koje nam idu kroz glavu, sad ovakve, sad onakve. Nemamo svoj centar. Živimo "u glavi". Vjerujemo u tuđa pravila i prosudbe, stručnjake, knjige, teorije i društvene norme, umjesto u svoju dublju mudrost. Možda postanemo naivni i vjerujemo u sve i svašta, a možda previše skeptični i ne vjerujemo u ništa... oboje je zato jer nismo sigurni što je zaista istina, jer istinu ne znamo čuti iznutra.

A naš unutarnji glas je stalno s nama, šapuće nam istine i vodi kroz život. Jasno nam govori što je za nas dobro, a što nije. Podučava nas i usmjerava. Obznanjuje nam naše istinske želje, za razliku od onih koje smo umislili pod utjecajem kulturoloških očekivanja. Kada ga čujemo, jako dobro znamo što nam je činiti, i osjećamo se kao svoj na svome.

To se ono što zovu „slijediti svoj put“. Biti svoj. Biti autentičan.

Na seminaru ćemo pričati o ovome i pomoći vam da bolje čujete i osjetite svoj mudri unutarnji glas te da se od njega što manje gubite.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i nije bitno jeste li bili na prvom seminaru.

Cijene i detalji su na dnu stranice.

 

 

***************

02.12.2017. od 11-14.15h.

VRAĆANJE SEBI - VRAĆANJE U SLOBODU


Kada se nečega čvrsto i grčevito držimo, kada smo na nešto vezani, pa čak i samo na jednu ideju, to u nama stvara osjećaje napetosti, nezadovoljstva i, naravno, vezanosti. Mogu biti prisutni i strah, briga i osjećaj gubitka kontrole. U takvom stanju teško je osjećati slobodu, lakoću, bezbrižnost, i biti istinski svoj.

lanci

Također je tada teško imati jasnoću i osjećati inspiraciju u vezi sebe i svog života, ili nekog njegovog aspekta.

Ponekad nam se čini da su nas drugi vezali, na ovaj ili onaj način, no to nikada nije istina. Uvijek se sami vežemo.

Ako pogledamo kako se vežemo i na što se vežemo, vidjet ćemo da se, u stvari, uvijek vežemo samo na jednu „stvar“ – naše misli, naše ideje o nečemu. Sve što za nas postoji u našem iskustvu je u stvari naš unutarnji svijet, a to je naša percepcija vanjskog svijeta, to su naše misli, naše ideje o nečemu, kao i vezanost za te ideje. Naše misli kreiraju i energetske vezanosti, ako one postoje.

Iako ponekad potrebna kako bismo imali određena iskustva, vezanost nas ograničava i sprječava razvoj. (Vezanost i povezanost su različite stvari, povezanost nas ne ograničava, već nam daje iskustva bliskosti i intimnosti.)

Kada smo spremni iskusiti više slobode i radosti, neophodno je puštanje, a pogotovo puštanje onoga što mislimo da znamo ili mislimo da nam treba.

Na ovom seminaru ćemo puštati i vidjeti što će se lijepoga desiti..

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i nije bitno da li ste bili na prvom seminaru.

Detalji o terminu, prostoru i prijavi su na dnu stranice.

 

**********************

11.11.2017.

VRAĆANJE SEBI

Stres, nezadovoljstvo, briga, napetost, nesigurnost, loši odnosi, neodlučnost - kada se u njima izgubimo, tada nismo u dodiru sa sobom, nismo centrirani.

vraćanje sebi

Velik dio naše pažnje nalazi se „izvan nas“, u temi ili temama koje nas muče, u mislima. Što dublje odemo u temu, to se lošije osjećamo, to smo dalje od sebe. Možda smo i konstantno „tamo“, uvijek izgubljeni u nekom filmu - u planovima, strahovanjima, negodovanjima, nesigurnostima.

Možda čak nikada nismo niti iskusili kako je to zaista biti „ovdje“ i "biti svoj". To je potpuno bezbrižno mjesto, prepuno lakoće i ljubavi.

Na ovom seminaru bit ćemo upravo tu, „ovdje“, u milini svoga bića, onoliko duboko koliko si to možemo dozvoliti - biti u sebi, nikud ne juriti, ne bježati, za ničim ne tragati... osjetiti da je ono što tražimo već sada u nama, uživati u sebi i svojim osjećajima, u onome što u tom trenutku radimo, i u drugim ljudima.

Pogledat ćemo što nas sprječava da tako živimo i u svakodnevnom životu, i kroz to razumijevanje produbiti svoju sposobnost za to.

U ovome će nam pomoći razumijevanje Tri principa psihološkog i duhovnog blagostanja (Um, Svijest i Misao), još zvanih i Urođeno zdravlje. Ovi principi temelj su svakog ljudskog iskustva, elementi od kojih su naša iskustva sagrađena, iz trenutka u trenutak našeg života.

Dobrodošli ste na bilo koji ili svih 7 seminara. _______________________________________

Vrijeme: subotom 11-14.15h

Datumi:
11.11.2017.
02.12.2017.
20.01.2018.
10.02.2018.
07.04.2018.
05.05.2018.
09.06.2018.

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1, 4.kat

Voditeljica: Romana Đekić.

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.