”Nema ništa u gusjenici što bi ti reklo da će postati leptir.”
~Buckminster Fuller

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

LJUBAV
(19-26.7.2019.)
Za više informacija o temi seminara pogledajte ispod teksta o Harmoniju.

 

Želite li kombinirati ljetovanje na moru i osobnu tranformaciju - Harmony program je izvanredna opcija.

Harmony se nalazi na Pašmanu koji je poznat po netaknutoj prirodi i mirnoći. Program uključuje vegeterijansku hranu i detoksikacijske čajeve, bogat izbor raznih seminara, jogu i sungazing, masaže, zvučne kupke, večernji zabavni program i dr.


pasman livada pasman kraj

 

Ovdje možete upoznati ljude iz raznih zemalja svijeta, učiti plesati ili svirati, i naravno šetati se, kupati, mazati ljekovitim blatom i sl. Možete povesti svoju djecu i napraviti obiteljsko ljetovanje od tjedan dana ili više. Postoji opcija čuvanja djece dok ste na seminaru. Spavanje je u šatorima, bungalovima ili sobama.

Cijene su povoljne i cijena tjedna uključuje jedan seminar po izboru (seminari traju 3 sata dnevno). Više o Harmony programu ovdje.

 

pasman trbusni pasman more

 

Seminari na bazi Tri principa u trajanju od 6 dana mogu biti korisni su za svačiji osobni rast i razvoj, bez obzira koliko ste do sada radili na sebi. Svatko, apsolutno svatko, može se probuditi za svoju istinsku neograničenu blaženu prirodu kao i uroniti još dublje u nju, osjetiti i zavoljeti nove dijelove sebe te produbiti svoje prepuštanje i uživanje u životu.

Na seminarima Tri principa vodim vas prema dubokom razumijevanju kako sami od sebe skrivamo ono što jesmo i možemo te kako sami sebe ograničavamo i održavamo u nezadovoljavajućem stanju ili stanju napetosti i napora. Kako se razumijevanje produbljuje, tako se događa puštanje tih ograničenja, i prirodni slobodni tok se opet javlja.

Kada smo "uronjeni" u ovo učenje na dnevnoj bazi, kao kod ovog 6-dnevnog seminara, vjerojatnost za doživjeti duboke spoznaje i značajnu osobnu promjenu se umnogostručuje, jer svaki dan idemo korak dublje u sebe bez da nas svakodnevica ponovo povuče u brige i stres.

 

pasman masaze pasman seminari

 

 

Pridružite nam se od 19.7 - 26.7.2019. u Harmoniju, na seminaru:

 

LJUBAV

 

Svi volimo osjećati ljubav. Ljubav prema nekome ili ljubav samu po sebi. Taj prekrasan osjećaj životnosti, ljepote, topline i mekoće, možda i strasti. Ljubav prema plesu, pjesmi, kretanju ili zagrljaju. Ljubav prema djetetu, životinji, biljci i Zemlji. Ljubav prema životu.

Nije čudo da je volimo osjećati. Ona je naša bît, ono što zaista jesmo. U stvari, tada se osjećamo najljepše, jer osjećamo sami sebe, svoju pravu Božansku prirodu.

bliski odnosi

Kada se ljubav pojavi, sve drugo nestane – strah, mržnja, nesigurnost, ružnoća. Vrijeme stane. Ljubav rasprši sve. Ona sve pretvara u sebe, jer, u svojoj bîti, sve jest ljubav... maskirana u mnoštvo drugih oblika.

Jeste li znali da kada ne osjećate čistu ljubav prema nekome, ne možete ih zaista vidjeti onakvima kakvi jesu? Vaš pogled je tada zaslijepljen vašim mislima i emocijama kroz koje ih gledate. Jeste li znali da kada osjećate ljubav prema nekome, odmah se nađete na istoj razini, na istoj frekvenciji, i vaša komunikacija prirodno postaje brižna, mudra, suosjećajna i transformativna.

Vjerujem da većina nas želi osjećati više ljubavi, ljepote i povezanosti. Na ovom seminaru, želim vas voditi dublje u same sebe, kroz raznolikost vašeg psihološkog pejzaža, i dovesti vas do mjesta gdje prebiva ljubav. Ona je uvijek tu, onkraj svih misli i emocija, onkraj vremena i prostora... čeka, voli, sjaji..

 

Više o seminarima na bazi Tri principa općenito, što se na njima radi i kako djeluju.

_________________________________________________

Prijave i informacije na e-mail: harmony@harmony.hr

ili mob:

Hrvatska: 098 615 020, 099 311 6567

Srbija: 069 427 6669

Slovenija: 040 381 160

_________________________________________________

Raspored ostalih seminara i tečajeva možete pogledati ovdje.

_________________________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Video: Tri principa - primjena i rezultati

Video: Što su Tri principa?

Video: Mashina priča - šizofrenija, bipolarni poremećaj i ovisnost

Video: Merilyn - reumatoidni artritis i Tri principa