”Nema ništa u gusjenici što bi ti reklo da će postati leptir.”
~Buckminster Fuller

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

BLISKI ODNOSI
(20-27.7.2018.)
Za više informacija o temi seminara pogledajte ispod teksta o Harmoniju.

 

Želite li kombinirati ljetovanje na moru i osobnu tranformaciju - Harmony program je izvanredna opcija.

Harmony se nalazi na Pašmanu koji je poznat po netaknutoj prirodi i mirnoći. Program uključuje vegeterijansku hranu i detoksikacijske čajeve, bogat izbor raznih seminara, jogu i sungazing, masaže, zvučne kupke, večernji zabavni program i dr.


pasman livada pasman kraj

 

Ovdje možete upoznati ljude iz raznih zemalja svijeta, učiti plesati ili svirati, i naravno šetati se, kupati, mazati ljekovitim blatom i sl. Možete povesti svoju djecu i napraviti obiteljsko ljetovanje od tjedan dana ili više. Postoji opcija čuvanja djece dok ste na seminaru. Spavanje je u šatorima, bungalovima ili sobama.

Cijene su povoljne i cijena tjedna uključuje jedan seminar po izboru (seminari traju 3 sata dnevno). Više o Harmony programu ovdje.

 

pasman trbusni pasman more

 

Seminari na bazi Tri principa u trajanju od 6 dana mogu biti korisni su za svačiji osobni rast i razvoj, bez obzira koliko ste do sada radili na sebi. Svatko, apsolutno svatko, može se probuditi za svoju istinsku neograničenu blaženu prirodu kao i uroniti još dublje u nju, osjetiti i zavoljeti nove dijelove sebe te produbiti svoje prepuštanje i uživanje u životu.

Na seminarima Tri principa vodim vas prema dubokom razumijevanju kako sami od sebe skrivamo ono što jesmo i možemo te kako sami sebe ograničavamo i održavamo u nezadovoljavajućem stanju ili stanju napetosti i napora. Kako se razumijevanje produbljuje, tako se događa puštanje tih ograničenja, i prirodni slobodni tok se opet javlja.

Kada smo "uronjeni" u ovo učenje na dnevnoj bazi, kao kod ovog 6-dnevnog seminara, vjerojatnost za doživjeti duboke spoznaje i značajnu osobnu promjenu se umnogostručuje, jer svaki dan idemo korak dublje u sebe bez da nas svakodnevica ponovo povuče u brige i stres.

 

pasman masaze pasman seminari

 

 

Pridružite nam se od 20.7 - 27.7.2018. u Harmoniju, na seminaru:

 

BLISKI ODNOSI

 

Svi žudimo za dubokom povezanošću. Želimo se približiti nekome, osjetiti ih, poznavati, voljeti, ponekad čak i stopiti se s njima. Kroz to, mi želimo poznavati i osjetiti Sebe.

U ovom traženju povezanosti, i ne samo u ljubavnom odnosu već u svim odnosima, mogu se pojaviti mnogi strahovi. Jer, ako se približimo i otvorimo, drugi bi mogli vidjeti naše skrivene dijelove, našu slabost, bol, izgubljenost, tamu. Mogli bismo voljenu osobu izgubiti.

bliski odnosi

Na površini to izgleda kao nesigurnost, frustracija, briga, ljutnja, bijeg, ogorčenje, ljubomora, okrivljavanje i drugo. Odnos može postati kompliciran. Možda ne znamo što je pravo, a što krivo, i kako izaći iz te neugodne stvarnosti.

Kada strahovi prevladaju, mi odemo ili u pravcu svađa i konflikata, ili povlačenja i razočarenja. Zatvaramo se u svoj obrambeni oklop. Ovdje nema povezanosti za kojom žudimo.

Kada ljubav i razumijevanje prevladaju, mi prilazimo bliže i bliže, drugoj osobi i sebi. Otkrivamo ljubavne dijelove u sebi za koje nismo znali da postoje. Doživljavamo sirovu ranjivost i slatkoću intimnosti. Učimo puštati naše oklope, naše maske, našu potrebu da budemo u pravu, da imamo kontrolu, da zahtjevamo, okrivljavamo i kritiziramo. Tako se vraćamo sebi – našem mekom, ali snažnom, ranjivom, ali moćnom prekrasnom sebi, punim ljubavi i topline. Odavde vidimo jasnije, osjećamo bolje, i povezanost je prisutna kao prirodna stvar.

Na ovom seminaru, nadam se potaknuti vašu vlastitu mudrost o tome kako izabrati ljubav i razumijevanje. Dublje shvaćanje i otvaranje uvidima bit će potpomognuto upoznavanjem s transformativnim učenjem Tri principa psihološkog i duhovnog blagostanja (Um, Svijest, Misao), još zvanim i Urođeno zdravlje. Ovi principi su temelj svakog ljudskog iskustva, elementi od kojih se naša iskustva stvaraju, iz trenutka u trenutak.

Uz ovaj pristup, prepoznajemo naše urođeno zdravlje, i sposobnost da volimo, budemo sretni i povezani, koju imamo već sada u sebi.

Dobrodošli ste bez obzira želite li poboljšati i bolje razumjeti svoj ljubavni ili bilo koju drugi odnos, uključujući i odnos prema sebi.

Više o seminarima na bazi Tri principa općenito, što se na njima radi i kako djeluju.

_________________________________________________

Prijave i informacije na e-mail: harmony@harmony.hr

ili mob: 099 8000 714; 091 918 1628; 098 615 020.

_________________________________________________

Raspored ostalih seminara i tečajeva možete pogledati ovdje.

_________________________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Video: Tri principa - primjena i rezultati

Video: Što su Tri principa?

Video: Mashina priča - šizofrenija, bipolarni poremećaj i ovisnost

Video: Merilyn - reumatoidni artritis i Tri principa