”Nema ništa u gusjenici što bi ti reklo da će postati leptir.”
~Buckminster Fuller

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

DOTICANJE BEZVREMENOG, BEZGRANIČNOG U NAMA
(21-28.7.2017.)
Za više informacija o temi seminara pogledajte ispod teksta o Harmoniju.

 

Želite li kombinirati ljetovanje na moru i osobnu tranformaciju - Harmony program je izvanredna opcija.

Harmony se nalazi na Pašmanu koji je poznat po netaknutoj prirodi i mirnoći. Program uključuje vegeterijansku hranu i detoksikacijske čajeve, bogat izbor raznih seminara, jogu i sungazing, masaže, zvučne kupke, večernji zabavni program i dr.


pasman livada pasman kraj

 

Ovdje možete upoznati ljude iz raznih zemalja svijeta, učiti plesati ili svirati, i naravno šetati se, kupati, mazati ljekovitim blatom i sl. Možete povesti svoju djecu i napraviti obiteljsko ljetovanje od tjedan dana ili više. Postoji opcija čuvanja djece dok ste na seminaru. Spavanje je u šatorima, bungalovima ili sobama.

Cijene su povoljne i cijena tjedna uključuje jedan seminar po izboru (seminari traju 3 sata dnevno). Više o Harmony programu ovdje.

 

pasman trbusni pasman more

 

Seminari na bazi Tri principa u trajanju od 6 dana mogu biti korisni su za svačiji osobni rast i razvoj, bez obzira koliko ste do sada radili na sebi. Svatko, apsolutno svatko, može se probuditi za svoju istinsku neograničenu blaženu prirodu kao i uroniti još dublje u nju, osjetiti i zavoljeti nove dijelove sebe te produbiti svoje prepuštanje i uživanje u životu.

Na seminarima Tri principa vodim vas prema dubokom razumijevanju kako sami od sebe skrivamo ono što jesmo i možemo te kako sami sebe ograničavamo i održavamo u nezadovoljavajućem stanju ili stanju napetosti i napora. Kako se razumijevanje produbljuje, tako se događa puštanje tih ograničenja, i prirodni slobodni tok se opet javlja.

Kada smo "uronjeni" u ovo učenje na dnevnoj bazi, kao kod ovog 6-dnevnog seminara, vjerojatnost za doživjeti duboke spoznaje i značajnu osobnu promjenu se umnogostručuje, jer svaki dan idemo korak dublje u sebe bez da nas svakodnevica ponovo povuče u brige i stres.

 

pasman masaze pasman seminari

 

Pridružite nam se od 21.7 - 28.7.2017. u Harmoniju, na seminaru:

 

Doticanje bezvremenog,
bezgraničnog u nama

 

Slijepa zanesenost pojavnim svijetom – svime što se događa i mijenja, uspjesima i gubicima, bojama i zvukovima, strahovima i radostima – može nas navesti da izgubimo dodir s bezvremenom bîti našeg Bića.

Kada ne osjećamo ovaj vječni dio sebe, životni usponi i padovi izgledaju manje kao božanska milost, a više kao napor i teškoća. Problemi se čine velikima, jasnoća je izgubljena, a mi zbunjeni i nemoćni. Napetost i stres postaju naša svakodnevica. Gubimo mir, osjećaj Sebe i dubljeg smisla.

srce


Kažu da postoji jedan odgovor na sve probleme. A to je pronalaženje Sebe, božanskog dijela Sebe. Prepoznajemo ga po osjećaju širine i spokojstva, vjere i ljubavi. To je dio nas koji je Izvor svih rješenja, sve inspiracije i sveg stvaranja. To je naša prava priroda.

Osjećati svoju pravu prirodu – neograničenu, bezvremenu, neobjašnjivu – vraćati joj se ponovo i ponovo, naučiti „biti s njom“ sve više vremena, daje nam mnoge kvalitete i sposobnosti. Čini da prepoznamo i živimo svoju osobnu snagu i moć. Daje nam spoznaje o tome kako stvarati bolje i lakše, s punim srcem.

Daje nam dar zaljubljenosti u život – u proces stvaranja i doživljavanja – bez da istovremeno izgubimo Sebe.

Na ovom seminaru, bit ćemo u dodiru s našom pravom prirodom kroz istraživanje jednostavnog razumijevanja principa kreacije te psihološkog i duhovnog blagostanja, zvanih Tri principa (Um, Svijest, Misao).

Dobrodošli!

Više o seminarima na bazi Tri principa općenito, što se na njima radi i kako djeluju.

_________________________________________________

Prijave i informacije na e-mail: harmony@harmony.hr

ili mob: 099 8000 714; 091 918 1628; 098 615 020.

_________________________________________________

Raspored ostalih seminara i tečajeva možete pogledati ovdje.

_________________________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Video: Tri principa - primjena i rezultati

Video: Što su Tri principa?

Video: Mashina priča - šizofrenija, bipolarni poremećaj i ovisnost

Video: Merilyn - reumatoidni artritis i Tri principa