„Imamo najdivniji posao na svijetu. Susrećemo ljude koji su na raznim razinama uspavanosti. I onda imamo čast da ih potapkamo po ramenu i budemo s njima dok se ne probude za potpunu veličanstvenost života. “
~ Sydney Banks


NOVO ! ! !

Konzultacije za djecu i tinejdžere

Video - Kompatibilnost, slušanje i tajna kvalitetnih odnosa - Joe Bailey

Članak - SPONTANO ISCJELJIVANJE - dopustiti iluziji da se odigra do kraja

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„...odjednom je sve "ružno" nestalo! Sav teret koji sam godinama nosila, spao je s mene. Kao da sam progledala. Više se ničega u životu ne bojim. Osjećam duševni mir... iznutra mi mir i tišina izviru... Smijem se iz dubine srca i duše. Sve radim s lakoćom. Samo da imam krila, letjela bih...“ Duška Pogačić

Više na: Svjedočanstva.

sreća i bezbrižnost

Konzultacije se sastoje od jednostavnog i opuštenog razgovora na kojem ću vam pomoći da kroz razumijevanje vaših kreativnih darova - Uma, Svijesti i Misli (Tri principa), otkrijete put do vlastite unutarnje mudrosti, mirnoće uma i prirodne bezbrižnosti i radosti. Kako sve više budete otkrivali ovaj predivni dio sebe, tako će se i vaš život početi mijenjati na bolje na nebrojene načine.

Konzultacije nisu bazirane na psihologiji, niti na određenoj metodi. Samim time, nećemo raditi na vama, "popravljati vas" ili analizirati vašu prošlost i vašu psihu.

Konzultacije su bazirane na shvaćanju da ste vi već sada cjelovita osoba i da unutar sebe već imate sve što vam treba za kreiranje života kakvog želite. Ovo nije proces popravljanja, već proces otkrivanja.

Kroz ove razgovore, dolazi do prirodnog umirivanja nesigurnog dijela uma i misli, i do istovremenog istupanja našeg Istinskog Bića u prvi plan - onog dijela nas koji već sada zna što želi i kako to ostvariti. Onog dijela nas koji je već sada dobro, koji je sretan i otvoren za ljepotu življenja.

Informativni telefonski razgovor je besplatan i bez obaveze.

Za više informacija o konzultacijama i cijene molim pogledajte Cijene i detalji.

 

NAPOMENA: Više ne propisujem homeopatske remedije - ako želite homeopatski tretman molim obratite se profesionalnom homeopatu koji se aktivno njome bavi.

________________________________________________________

Djelovanje seminara i konzultacija na polaznike

Neke od promjena koje se polaznicima događaju:

Za više detalja o mogućem djelovanju, pročitajte Dobrobiti i rezultati. Nekoliko svjedočanstava možete naći na: Svjedočanstva.

________________________________________________________

Kome bi ove konzultacije mogle biti od koristi?

Dobrobiti i rezultati

Seminari