Knjiga

Više o knjizi

Ogledne stranice:
Homeopatija za
svakoga.pdf

 

 

Informativni članci o homeopatiji. OSOBNO VIŠE NE NUDIM HOMEOPATSKE TRETMANE VEĆ KONZULTACIJE I SEMINARE ZA EMOCIONALNO I PSIHIČKO ZDRAVLJE, KREIRANJE SRETNOG ŽIVOTA, OSOBNI RAZVOJ I TRANSFORMACIJU SVIJESTI - više na Transformacija.

 

Konstitucijsko liječenje podrazumijeva liječenje osobe kao cjeline odnosno vaših fizičkih, psihičkih i emocionalnih tegoba. Kod konstitucijskog tretmana propisuje se samo jedan lijek u određenom vremenskog periodu. Taj lijek obuhvaća sve vaše glavne simptome, odnosno vaš „totalitet“. Samim tim on obuhvaća i uzrok bolesti, bez obzira jesmo li ga svjesni ili ne. Uzrok neravnoteži (bolesti) mogu biti mnogi čimbenici kao što su fizičke ili emocionalne traume, loša prehrana, premalo fizičkih aktivnosti, toksičnost, zračenja, stres, nasljedni čimbenici i slično. Uzrok ne mora obavezno biti poznat kako bi liječenje bilo uspješno.

Konstitucijski lijek homeopat bira na osnovu razgovora s vama, a ako se radi o liječenju vašeg djeteta, tada homeopat razgovara i s vama i s vašim djetetom. Nalazi, dijagnoze i mišljenja liječnika se uzimaju u obzir. U nekim slučajevima jedan lijek će vam pomoći za sve tegobe, dok će nekima od vas biti potrebno više lijekova kroz određeni vremenski period.

Rezultati uspješnog konstitucijskog tretmana su obično: